Salutare, ai ajuns aici pentru ca m-ai contactat si doresti sa afli mai multe despre serviciile mele, pentru asta iti multumesc! Aici vei gasi o parte din informatiile necesare care iti vor oferi o imagine mai buna despre ceea ce fac.
Sa incepem!


Trebuie sa stii ca ma ocup doar cu fotografia, asadar informatiile de mai jos au legatura doar cu serviciile fotografice.

*Pentru video, iti pot recomanda cu drag cativa dintre colaboratorii mei.

Avand in vedere ca ziua nuntii este una complexa ce necesita multe pregatiri si planuri, voi face un rezumat despre cum lucrez eu si ce asteptari am de la voi. 
De obicei, incep prin a fotografia pregatirile mirilor separat, acestea includ detalii (pantofi, costum, rochie, verighete etc.), instantanee cu cavalerii de onoare si mirele, domnisoarele de onoare si mireasa, portrete mire, portrete mireasa, fotografii cu parinti, frati, surori si obiceiuri, daca exista. Astfel, am nevoie de cel putin o ora pentru fiecare dintre voi atunci cand va pregatiti. Cu cat mai mult timp, cu atat mai bine, nimanui nu-i place sa lucreze constrans de timp si nu este benefic ca in ziua nuntii sa fii intr-o graba continua, nici ca fotograf, nici ca mire si mireasa.
Urmatorul pas important dupa finalizarea pregatirilor, este momentul in care mirele soseste la mireasa, aici avem posibilitatea sa realizam cateva cadre speciale atunci cand va vedeti. Asa ca, sfatul meu este sa dati frau liber emotiilor si sa va bucurati de momente ca acesta pe parcursul zilei. Sigur ati vazut fotografii cu miri cu lacrimi in ochi atunci cand isi vad frumoasa mireasa. Si stiti ceva? Momentele acestea sunt cele mai pretioase, de ele va veti aduce aminte cu aceeasi tarie cand le veti privi peste ani.
La cununia religioasa este simplu, asa ca aici nu intru in prea multe detalii. Urmaresc sa surprind momentele importante din slujba, dar mai ales momentele emotionante daca vor exista (lacrimi, zambete etc.) Dupa cununie, urmeaza fotografia de grup si fotografii cu voi impreuna cu invitatii.
Sedinta foto, este cel mai bine sa aiba loc dupa dupa cununia religioasa, atunci cand soarele s-a mai domolit si lumina este mai acceptabila (noi, fotografii, suntem obsedati de lumina), dar si aici, la fel cum spuneam mai sus, este foarte important timpul alocat acestei sedinte, astfel, recomand cel putin 1h:30min.
La restaurant lucrurile sunt mai simple, mai ales dupa dansul mirilor. Aici urmaresc sa surprind pe toata lumea care se distreaza, caut cadre dinamice, care sa arate energia si "nebunia" voastra si a prietenilor vostri. Daca vor fi multe hore, nu va voi da exagerat de multe fotografii cu oameni invartindu-se in cerc. Daca va fi nebunie pe ringul de dans, perfect, sunt acolo printre voi "dansand" cu aparatul la ochi.
Nu fotografiez invitatii la mese, nu imi place sa fiu intrusiv si sa deranjez. Unii miri isi doresc fotografii cu toti invitatii prezenti, nu-i nimic rau in asta, dar tineti minte, este nunta voastra si o faceti doar o data, ar fi pacat sa pierdeti o gramada de timp mergand pe la fiecare masa pentru fotografii, mai ales daca sunt si multi invitati.

Am zis ca fac un rezumat, dar cred ca m-am intins prea mult, asa ca inchei aici prin a va spune: Este nunta voastra, simtiti-va bine si asta se va vedea in fotografii. Continuam discutia la o cafea, abia astept sa va cunosc!

You may also like

Back to Top