Salut! Eu sunt Florin, fotograf de nunta din Pitesti.
Practic fotografia  de aproximativ 8 ani, timp in care am intalnit o multime de oameni frumosi de care imi aduc aminte cu mult drag si cu care ma intalnesc la multe evenimente din viata lor.
Fotografia pentru mine este un mod de viata, este ceea ce fac majoritatea timpului ( asta si pentru ca editez incontinuu :)) )
Multi ma intreaba de ce am ales sa fiu fotograf de nunta, multi cred ca este usor, dar si mai multi nu considera a fi fotograf de nunta o meserie "serioasa".  Aceasta conceptie este datorata acelor oameni care nu vad momentele frumoase din ziua unei nunti, dragostea, emotia sincera, bucuria de a fi prezent acolo langa miri.
Ma simt onorat atunci cand oamenii ma aleg sa le documentez amintirile si sunt super entuziasmat sa fiu prezent langa ei toata ziua nuntii.
Dintre toti care au un rol in organizarea nuntii, stiati ca fotograful petrece cel mai mult timp cu mirii? Desi acest lucru este adevarat, un fotograf trebuie sa fie si "invizibil" in anumite momente ale zilei, asta pentru a surprinde acele emotii pure, mama care plange atunci cand isi vede fiica mireasa, tatal care se abtine din plans cu greu ascunzandu-si fata cu mainile si multe altele.
In concluzie, astept cu nerabdare sa ne cunoastem si sa facem arta din amintirile voastre! :)
Trimite
Thank you!
Back to Top