O lista cu intrebari frecvente pe care le primesc de la miri
Cate fotografii primim?
-Nu am un numar limitat de fotografii pe care le predau. Toate evenimentele sunt diferite, unele mai lungi, altele mai scurte, de aceea si cantitatea de fotografii predate difera.
Editezi toate fotografiile?
-Da, toate fotografiile finale trec prin editare de baza (expunere, culori, contrast, etc.), conform stilului meu de editare natural. O atentie deosebita se acorda fotografiilor de la sedintele foto, unde incerc sa aduc prin prelucrare atmosfera pe care mi-o doresc.
Lucrezi cu un al doilea fotograf?
-Favorabil pentru mine, este sa am un asistent/fotograf. Rolul principal fiind sa ma ajute in anumite momente, si tot odata sa fotografieze atunci cand nu este posibil pentru mine sa fiu in doua locuri in acelasi timp (ex: pregatirile mirilor atunci cand au loc in locatii diferite), ori va fotografia impreuna cu mine atunci cand este necesar capturand din alt unghi actiunea.
Te poti deplasa oriunde pentru evenimente? 
-Desigur! Desi locuiesc in Pitesti, Arges, ma pot deplasa oriunde. Imi doresc sa cunosc oameni si locuri noi, asa ca distanta nu este o problema.
Oferi si servicii video?
-Sunt fotograf, si nu pot asigura servicii video. Cunosc cativa videografi foarte talentati cu care am lucrat, si as fi bucuros sa ii recomand atunci cand este nevoie.
Daca ne dorim albume in plus, fata de cele din pachet, le putem comanda?
-Sigur! Pachetele sunt personalizabile, putem include cate albume doriti, evident, contra cost.
Daca iti aratam fotografii de pe internet pe care ni le dorim, le poti reproduce pentru noi?
-Daca aveti un anumit stil de fotografie care va place sau un alt fotograf, probabil nu voi reusi sa-l reproduc daca va fi diferit de al meu. Nu pot reproduce fotografii de pe internet, la mijloc fiind multi factori care afecteaza rezultatul final, locatia, lumina etc.
Pana la ce ora vei fi prezent in ziua nuntii?
-Programul meu se termina dupa tort si obiceiuri(daca exista), ora aproximativa la care voi pleca este 5:00 AM.


You may also like

Back to Top